Редактор: e-mail: Кадър бТВПри бедствено положение няма търгове, няма конкурси, няма обществени поръчки,

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВПри бедствено положение няма търгове, няма конкурси, няма обществени поръчки,
Коментари Харесай

Владислав Панев: Не съм убеден, че до май месец ще има вода, но до изборите със сигурност режим няма да има

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

При бедствено състояние няма търгове, няма състезания, няма публични поръчки, няма надзор върху нищо. Едни 60 милиона, както разгласи министър председателят, ще се раздадат на компании по осмотрение на властта. Помним от рецесията в Перник, от коя ли не друга рецесия, Борисов не ги прави тези метаморфози за първи път, че да сме сюрпризирани. Още повече министър Димитров, за 3 работни дни, 4 пъти си смени позицията. Бедствено състояние, режим на водата, след това няма да има нищо такова, язовир Камчия източен, след това ще осигурим вода. Аз съм уверен, че до изборите режим на водата няма да има, по този начин както в Перник нямаше режим на водата до локалните избори.

Това сподели Владислав Панев, съпредседател на „ Зелено придвижване ” в „ Лице в лице ” по бТВ.

След това, съгласно мен, бих споделил, след мен е потоп, както мисли Бойко, само че по-скоро нали след след мен е суша, както е в тази ситуация за жалост. Така че изобщо не съм оптимист. Естествено, в случай че има една естествена влажна година, язовир Камчия може да се изпълни, защото по принцип ноември и декември равнищата са най-ниските. Но виждаме, че последните месеци източването на вода е по-голямо, в сравнение с месечните графици на министерството. Плановете са за 6 милиона кубични метри източване на вода, а равнището на язовира пада със 7-8 милиона. Трябва да се направи проверка, къде са тези спомагателни един-два милиона, в случай въпреки всичко, че има доходи на язовирите, то не е единствено разход. Така че не съм уверен, че до май месец ще има вода, само че до 20-и и някой март, когато са парламентарните избори сигурно режим няма да има, добави Владислав Панев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР